choose your language choose your language
communicating across borders professional partners, not students improve your skills
E-learning many happy returns start-up procedure
Engels training in Limburg Engels trainingen in Limburg en de Euregio: het hart van Europa. Euregio English is opgericht in januari 2003 om te voorzien in de behoefte aan gespecialiseerde trainingen Engels binnen bedrijven in de Euregio. Ons mottto: 'Communicating across borders' verwijst niet alleen naar de diversiteit aan taal en cultuur in deze streek midden in de Euregio, maar verwoordt tevens onze intentie Engelse communicatievaardigheden tot stand te brengen, meer dan uitsluitend grammatica, zinsbouw en vocabulaire.
Professionele partners, geen studenten Wij zien onze cliënten als professionele partners. Een cursus volgen betekent niet automatisch 'terug in de schoolbanken'. Wij zijn gespecialiseerd in praktisch onderricht aan volwassenen en moedigen iedereen, beginners of gevorderden, aan hun ervaring met ons te delen. Goede communicatie en het uitwisselen van ervaring bevorderen niet alleen het lesgeven, maar zijn noodzakelijk om echt iets te kunnen leren. Het koppelen van onze ervaring met cursussen Engels aan de behoeften van uw bedrijf verbindt ons beiden als partners.
Verbeter uw vaardigheden U kunt al met slechts 1,5 lesuur per week uw vaardigheden verbeteren. Voor elke deelnemer of groep wordt een eigen lesdoel vastgesteld. Studiemateriaal en aanpak worden hierop afgestemd. Bij elke cursus is motivatie een belangrijke factor. We streven dan ook naar een plezierig ontspannen leerklimaat. Om de motivatie op peil te houden en de communicatie te bevorderen onderhouden wij via e-mail regelmatig contact met al onze cursisten en ontvangen zij gedurende de cursus ons e-mail magazine.
E-learning: 'leren van leren' Sinds 2003 werken we aan een archief van e-oefeningen over de vele valkuilen die Nederlandssprekenden in het Engels tegenkomen. De oefeningen vloeien voort uit de ervaringen tijdens de lessen. Als u ze maakt leert u dus van ervaringen die medecursisten al eerder met deze problemen hadden. Vandaar:'leren van leren'. De oefeningen vereisen geen speciale software, ze zijn leuk om te doen en de oplossingen worden er bij gegeven.
Many Happy Returns! Wij zijn trots dat zoveel cursisten bij ons terugkomen voor vervolgcursussen. Sommigen zijn al gevorderd en hebben een vast lesschema van één keer per twee of drie weken om hun kennis op peil te houden of op te poetsen voor een vergadering of presentatie. Terugkomers zijn voor ons een stimulans onze kennis te verdiepen en de lessen nog meer te perfectioneren. Het resultaat hiervan is zeker ook in het voordeel van nieuwe cursisten.
Hoe op te starten? Wanneer u een cursus aanvraagt, volgt er een intake waarbij gekeken wordt naar het niveau van het Engels en het beoogde doel. Op basis hiervan wordt een voorstel gemaakt. Bij akkoord wordt het programma opgesteld en kunnen de lessen beginnen. Een cursus zelf duurt 10 lessen en wordt afgerond met een evaluatie en de uitreiking van een diploma dat het bereikte taalniveau aangeeft.
login login
EUREGIO NEWS
laptop
Nederlandse versie English version